imah » produk » moro » barang-barang tambahan

Bullet buktina kamuflase kantong moro bullet

gaya No. :

tampilan deukeut

Bullet buktina kamuflase kantong moro bullet
material:nyamur ,neoprene,poliéster
Hal ieu dipaké bisa moro di leuweung
Lemes jeung tahan komprési
pak-pakan:1 PCS / polybag,50PCS / ctn
lawon elastis sabudeureun ujung
27 kantong liang bullet
pak-pakan & pangiriman
pak-pakan:tiap di polybag a,PCS di karton a
pangiriman: jero 30 dinten kana resi deposit Anjeun

Harita produk