imah » produk » moro » GHILLIE jas

Camo daun 3D leuweung jelema nu nembak teu brukbrak pikeun Buru

gaya No. :

tampilan deukeut

Camo daun 3D leuweung jelema nu nembak teu brukbrak pikeun Buru

1.Leuweung jas jelema nu nembak teu brukbrak moro ngawengku lima bagian seperate: pant, mantel, headgear, bungkus gun, kantong gudang.
2.3d leuweung jelema nu nembak teu brukbrak moro jas Headgear ngabogaan tali gado pikeun gampang adjustability.
3.3d leuweung jelema nu nembak teu brukbrak moro jas Jaket: cangkéng elastis na cuffs; gampang-snap hareup.
4. 3d leuweung jelema nu nembak teu brukbrak moro jas pant: waistband elastis kalawan adjustment kolor.
5. Kolor mawa pouch kaasup pikeun transpor gampang.
6. Lawon cant jadi ribut nalika pindah.
7. leungeun bisa diumbah.
8.warna :woodland atawa héjo zaitun atawa gurun atawa salju bodas.

émbaran paking

3d leuweung jelema nu nembak teu brukbrak moro jas 

Batin Pkg No./Outer Pkg: 

25 

Pkg Dimensi: 

40.00*30.00*65.00cm 

Pkg CBM: 

0.078 m³ 

G.W / N.W: 

14/13 KG 

MOQ: 

100.0000 

Kode HS: 

6211339094 

Q \ 'ty / 20GP: 

8974 

Q \ 'ty / 40GP: 

18590 

Q \ 'ty / 40HQ: 

21795 

 

Harita produk