imah » produk » moro » barang-barang tambahan

Kémping Buru Militér kamuflase Net

gaya No. : FJ-WJ-0029

tampilan deukeut

Kémping Buru Militér kamuflase Net
moro camo Bahan net: 100% Poliéster 150D atawa 210D
custom camo woodland netting 3-D daun kawas foliage,lightweight,kuat
Ujung ngariung jeung kalawan tulangan net bolong sakuliah bersih
kagiatan militér,Hiasan,moro,kaulinan Paintball,Sunshade jsb
kamuflase net militér Ogé nyadiakeun layanan custom, punten surélék urang keur ukuran anjeun atanapi warna Anjeun (Aya: Woodland, ninggalkeun, salju, sagara, murni Héjo))

émbaran paking

Batin Pkg No./Outer Pkg: 

10 

Pkg Dimensi: 

40.00*32.00*50.00cm 

Pkg CBM: 

0.064 m³ 

G.W / N.W: 

9/10 KG 

MOQ: 

0.0000 

Kode HS: 

5903109020 

Q \ 'ty / 20GP: 

4375 

Q \ 'ty / 40GP: 

9063 

Q \ 'ty / 40HQ: 

10625 

 

Harita produk