imah » produk » kémping » kemah

Sababaraha Double Lapisan kémping Kemah Produsén

gaya No. :

tampilan deukeut

aplikasi

kémping

MOQ

100PCS

ukuran

(40+150)*210*140cm

ngapung lambar

190T poliéster PU 2000mm

tenda jero

190T lawon breathable

tehel

150lawon D Oxford

Gantar

7.9MM orat

beurat(N.W)

13.5kgs / 4 pc

pak-pakan

50*30*30/4PCS

jelema

dua

geus ngaropéa

nuhun

émbaran paking

4 PCS per karton
ukuran karton: 50*30*30cm
G.W / N.W: 14.5kgs / 13.5kgs

SIZE

ukuran: (40+150)*210*140cm

Harita produk