imah » customer FAQ

customer FAQ

panalungtikan formulir

Urang baris bales di 24 jam!

  Klik pikeun refresh

Q: Anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang nu manufactuer of waders fishing, sapatu karét, anjir kémping jsb. Simkuring boga pabrik jeung departemén dagang.



Q: Dupi anjeun ngalakukeun OEM?
A: nuhun, urang tiasa ngalakukeun produk OEM nurutkeun para nasabah \ 'sarat.


Q: Kumaha carana abdi tiasa sampel?
A: Kami ngahormatan nawarkeun sampel nu. klien Anyar diharepkeun mayar keur courier.So ngabejaan urang akun express anjeun kanggo angkutan barang kumpulkeun. Atawa urang bisa ngirim Anjeun sampel ku Ali nganyatakeun kalawan FedEx,UPS,DHL,TNT jsb keur ngahemat ongkos Anjeun saatos Anjeun mayar angkutan barang nu.


Q: Kumaha carana sangkan pabrik anjeun ngalakukeun kontrol kualitas?
A: Kualitas anu prioritas!
Simkuring salawasna ngagantelkeun pentingna hébat kana kualitas ngadalikeun ti awal nepi ka tungtungna.
1). pagawe Skillful paduli unggal rinci dina handing ngahasilkeun jeung paking prosés;
2).Departemen Control kualitas téh hususna jawab mariksa kualitas dina unggal prosés.


Q: Nalika waktos pangiriman pangalusna anjeun?
A: Ieu \ 's ngeunaan 45 poé sanggeus resi 30% pamayaran sateuacanna.
waktos pangiriman ogé gumantung kana kuantitas urutan klien \ 's.


Q: Naha meuli produk ti Fujie?
1.tanaga ahli.
Hangzhou Fujie outdoor Produk Inc.specializes dina ngarancang,manufactoring jeung dagang rupa-rupa produk outdoor kalawan 20 taun pangalaman industri.

2.Control kualitas.
Kami gaduh 5-10 QC.They anu ditempatkeun permanén di pabrik dugi kiriman.
Urang mastikeun kapuasan anjeun kalawan kualitas produk.
3.Layanan kami
a.Customer respon dina 24 jam.
pemesanan b.Large kalawan inventory kacukupan.
waktos pangiriman c.Best.