imah » produk » moro » GHILLIE jas

3D Camo Ghillie jas

gaya No. : FJ-Hg-005

tampilan deukeut

3D Camo Ghillie jas

1. 3D camo jas ngawengku lima bagian seperate: pant, mantel, headgear, bungkus gun, kantong gudang.

2.3d camo ghillie jas headgear ngabogaan tali gado pikeun gampang adjustability
3.3d camo jaket ghillie jas: cangkéng elastis na cuffs; gampang-snap hareup.
4. 3d camo ghillie jas pant: waistband elastis kalawan adjustment kolor.
5. Kolor mawa pouch kaasup pikeun transpor gampang.
6. Lawon cant jadi ribut nalika pindah .
7. leungeun bisa diumbah.
8.warna :woodland atawa héjo zaitun atawa gurun atawa salju bodas.

A jas kamuflase, ogé katelah ghillie jas, dirancang pikeun nyarupaan foliage beurat. Snipers, hunters na photographers alam bisa ngagem hiji jas kamuflase ka nyampur kana sakuliling maranéhanana jeung nyumputkeun diri ti musuh atawa target. The cocog méré wearer \ 's outline a direcahna tilu-dimensioned, tinimbang hiji linier.
The kamuflase jas diwangun ku jaket a, sapasang calana sarta kantong pakét.
jas kamuflase Ieu kami 2014 Desain New nu boga pangaruh kamuflase nyugemakeun.
Dijieunna tina poliéster kualitas luhur, eta \ 's pisan awét sarta lightweight. Anjeun tiasa mindahkeun pisan gancang ngagem eta sarta ngumbah eta gampang dina mesin cuci. Aya dua warna camo keur pilihan Anjeun. Urang ogé bisa nyieun nurutkeun sasuai ka nu Anjeun dieusian.
palayanan
1.Customer is Allah kami,Kualitas hirup urang.
2.Sagala sampel bakal dilakukeun keur inspeksi anjeun nurutkeun pamundut anjeun.
Émbaran parusahaan
Hangzhou Fujie outdoor Produk Nyarita. specializes di ngarancang, manufaktur sarta dagang rupa-rupa produk outdoor. jeung 20 taun pangalaman industri,bisa swiftly na persis nangkep needs.We customer anu dedicated ka mahluk panyadia hiji-eureun solutiions outdoor Anjeun.
produk utama urang téh fishing&produk moro kaasup cocog kamuflase,tas kamuflase moro,caps kamuflase moro,jaring kamuflase moro,PU&Dirasakeun runtuyan insoles,runtuyan pakean militér,sapatu Neoprene&waders series,sapatu karét&waders series,sapatu salju&aruntuyan wadersies,sapatu mioga runtuyan.

Harita produk