imah » produk » moro » GHILLIE jas

3D kamuflase moro daun ghillie jas

gaya No. : FJ-Hg-0034

tampilan deukeut

Ultra concealment ti bug jaket lightweight na breathable pikeun hunters
3D Évolusi design camo - ultra realistis jero tina cutouts diffuses lampu
lightweight, sreg, tentrem 100% konstruksi bolong poliéster - breathability ekstrim
cuffs elastis na drawcord cangkéng
napel tiung

émbaran paking

item hiji
Ukuran pakét hiji: 35X23X5 cm
beurat kotor hiji:2.0 kg atawa variabel
pakét Tipe:kantong packing palastik

SIZE

Ngaran Produk 

3D kamuflase moro jaket ghillie jas 

lawon cangkang 

100% poliéster 

rinci 

1.Camo cangkang print lawon,pinding net breathable 

2.kantong samping Zippered 

3.Integrated Hood 

hal nu husus 

The camouflages pangalusna keur moro 

kasempetan 

pikeun cabang olahraga moro & kagiatan militér 

warna 

Camo atawa sakumaha per sarat Anjeun 

ukuran 

S, M, L, XL,XXL atanapi sakumaha per sarat Anjeun 

Harita produk