imah » produk » moro » GHILLIE jas

Awét jas Breathable kamuflase Ghillie pikeun Buru Airsoft Paintball

gaya No. : FJ-Hg-003

tampilan deukeut

1. Ngawengku lima bagian seperate: pant, mantel, headgear, bungkus gun, kantong gudang.


2.Headgear ngabogaan tali gado pikeun gampang adjustability


3.mantel: cangkéng elastis na cuffs; gampang-snap hareup.


4. pant: waistband elastis kalawan adjustment kolor.


5. Kolor mawa pouch kaasup pikeun transpor gampang.


6. Lawon cant jadi ribut nalika pindah .


7. leungeun bisa diumbah.


8.warna :woodland atawa héjo zaitun atawa gurun atawa salju bodas.

émbaran paking

item hiji
Ukuran pakét hiji: 35X23X5 cm
beurat kotor hiji:2.0 kg
pakét Tipe:kantong packing palastik

SIZE

Harita produk