imah » produk » kémping » kemah

Gampang tilepan saharita És Agronomi Kemah Produsén

gaya No. :

tampilan deukeut

Ngaran Produk

Gampang tilepan saharita És Agronomi Kemah Produsén

item Jumlah

FJT03

warna

bodas , jeruk atanapi sakumaha ngaropéa

kutub Bahan

kaca orat

lawon Bahan

190T poliéster

ngetik

1-2 jalma tenda

merek

OEM brand wae

MOQ

500PCS

ukuran

170*170*170cm, custom sagala ukuran

panto

hiji panto

lapisan

hiji

Tempat asal

Hangzhou,Zhejiang


palabuhan

Ningbo,Shanghai

pamayaran

ku TT,L / C,PayPal

Waktos pangiriman

5-30poé

 

émbaran paking

95*38*38 cm , 5PCS / karton
G.W./N.W.: 22/21 kgs

SIZE

Unfolding ukuranana:300*260*190cm
pigura: 9.5mm orat

Harita produk