imah » produk » kémping » KANTONG SARÉ

kulawarga amplop baé ganda sutra lemes handap liner outdoor kémping kantong keur sare

gaya No. : FJSB-006

tampilan deukeut

 

Tempat Asal: Zhejiang, Cina (daratan nu lebar pisan)
brand Ngaran: FUJIE outdoor
Jumlah modél: FJSB-006
eusi:kapas
lawon: 190T poliéster

ngetik: Cuaca tiis
ukuran: 230cmx150cm

beurat: 3.5kg
suhu: -5~ 0 F
bagian: ngalieurkeun angin Zibber, ngalieurkeun dada, jero saku
jelema:2~ 3 jalma
waktos sampel: 10 poé
Waktos prosés: 30 poé

Harita produk