imah » produk » kémping » kemah

Kulawarga Triangular Sun sahadé panyumputan kanopi

gaya No. : FJT-110

tampilan deukeut

material: Orat kutub 190T PU-coated poliéster.
Butuh ngan menit pikeun ngeset-up na pamakéan toko jauh gampang.
ukuran: 480CM X 480CM X 480CM X 200CM(H).
pakét ngawengku: 1 X panyumputan, 3 kutub X orat, 12taneuh stake X
Kumaha carana diatur eta nepi:
1. Iklas kana triangular lambar datar dina taneuh.
2. Nyusun laporan unggal tilu rod fléksibel multi sectioned.
3. Dina masing-masing tina segitiga hucu / sudut, ngalebetkeun hiji rod dirakit. Pastikeun mingpin kalayan ujung hideung rounded.
4. Gebang unggal rod dirakit sanajan leungeun baju na, geus kaliwat tenda \ 's Apex na liwat ka sisi sabalikna pocketed.
5. Sareng sadaya tilu rod diselapkeun jeung pocketed di sisi sabalikna, flex unggal rod terus selapkeun pin tina ring (di unggal pojok ti segitiga tenda) kana tungtung logam tina rod dina. Ieu teu nyandak saeutik umph.
6. Stake handap tenda anjeun sanajan cingcin dina unggal tilu juru. Pikeun nambahan jangkar, anjeun bisa ngajalankeun sababaraha patok di sudut variatif dina unggal tilu juru (nyatu patok anu disadiakeun).

émbaran paking

Meas / CTN

64*30*37CM

PCS / CTN 

12 PCS

beurat 

N.W.: 18KG G.W.: 19KG

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1445PCS PCS

40GP 

56 cbm 

2500 PCS

40HQ 

68 cbm 

3600 PCS

SIZE

ukuran: 480CM X 480CM X 480CM X 200CM(H)

Harita produk