imah » produk » footwear » sapatu hujan

Tani Camo karét waterproof Taman sapatu

gaya No. : FJ-MN020

tampilan deukeut

Wincik sapatu karét taman
Tani sapatu taman jeung 5mm neoprene pinding tetep kaki anjeun haneut jeung nyaman
tulangan Achilles tambahan pikeun panangtayungan ditambahkeun.
Tajongan pasisian keur ngaleupaskeun gampang
Lega base cut keuneung pikeun stabilitas.
Inten textured toe sarta tulangan keuneung resists scuffs na goresan.
luhur pinuh ka toe neoprene jeung karét alam.
Agrésif Soles traction athletic keur meuli hadé di lingkung leueur.
Anti dieunakeun outsole olahraga
Eva Mid budi.
Camo sapatu taman waterproof téh awét, Manten absorbent, Minyak tahan jeung lightweight.

émbaran paking

Meas / CTN

50*26*35CM

Pasang / CTN

5 pasang

beurat

N.W.: 6KG G.W.: 7.5KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

3000 prs

40GP

56 cbm

6000 prs

40HQ

68 cbm

7300 prs

SIZE
URANG 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
Inggris 
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
eur 
40 
41 
42 
43 
44 
45 
46 
47 

Harita produk