imah » produk » footwear » sapatu hujan

Sapatu Pantun Blue Barudak karét

gaya No. : FJR-K012

tampilan deukeut

Sapatu Pantun Blue Barudak karét
uppers karét waterproof mantuan tetep kaki Anjeun garing
sapatu barudak karét kalawan linings katun pikeun kanyamanan
outsoles karét nyadiakeun traction
bulao sapatu barudak karét kalawan 3 mm Eva insoles tawaran cushioning
Tarik-up design sareng samping buckles for gaya jeung adjustment.
Sagala pola print warna
Pantun barudak biru sapatu ukuran:25#-35#

émbaran paking

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Pangiriman Diterangkeun Time (produksi) 

45 poé 

Pangiriman Diterangkeun Time (conto) 

7 poé 

Diménsi karton ékspor 

52*30*50cm 

Kuantitas per karton 

10 pasang / ctn (bisa dirobah dumasar kana sarat Anjeun) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

kuantitas pikeun 20 wadah 

4000 pasang 

Istilah pamayaran ditarima 

T / T, L / C

SIZE

 




rentang ukuran 

EU25-35 

 

 

Harita produk