imah » produk » footwear » sapatu hujan

Pantun karét Hujan Sapatu Pikeun Kids

gaya No. : FJR-K011

tampilan deukeut

uppers karét waterproof mantuan tetep kaki Anjeun garing
linings katun pikeun kanyamanan
outsoles karét nyadiakeun traction
3 mm Eva insoles tawaran cushioning
Tarik-up design sareng samping buckles pikeun gaya
Sagala pola print warna

émbaran paking

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Pangiriman Diterangkeun Time (produksi) 

45 poé 

Pangiriman Diterangkeun Time (conto) 

7 poé 

Diménsi karton ékspor 

52*30*50cm 

Kuantitas per karton 

10 pasang / ctn (bisa dirobah dumasar kana sarat Anjeun) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

kuantitas pikeun 20 wadah 

4000 pasang 

Istilah pamayaran ditarima 

T / T, L / C,Western Unio 

SIZE

 

 

 

 

rentang ukuran 

EU25-35 

 

 

Harita produk