imah » produk » fishing » sapatu mioga

Ngapung Agronomi Skagit Walungan karét Lalaki \ 's mioga boot

gaya No. : FJ-7022

tampilan deukeut

Sintétik-kulit, tékstil jeung sintétik uppers scratch-karét mungkus ankles anjeun dina panangtayungan padet. 

The lightweight F-Tech™ platform geus direkayasa keur saimbang hiking saum sareng mioga kinerja.

Baraya bolu liners parsial nganteurkeun mioga kahaneutan, cushioning sarta gampang ngaktipkeun sareng mareuman. 

F-Tech™ husus lasts nyadiakeun precision fit, kanyamanan sarta sakabeh poé rojongan. 

4.0mm F-Tech™ outsoles karét (bisa dipaké cleat) nempel onto bentang naon maneh petualangan.

émbaran paking
Meas / CTN
72*37*39CM
Pasang / CTN 55 pasang
beurat
N.W.: 7.5KG G.W.: 9.0KG
modél wadahna
volume wadahna Jumlah bisa dipak
20GP 25 cbm 1200 prs
40GP 56 cbm 2700 prs
40HQ 68 cbm 3300 prs
SIZE

 

 

 

AS akherat 7 8 9 10 11 12 13 14
UK akherat 6 7 8 9 10 11 12 13
EU akherat 40 41 42 43 44 45 46 47

Harita produk