imah » produk » fishing » barang-barang tambahan

Ngapung Agronomi Mukena

gaya No. :

tampilan deukeut

Awak bolong breathable tina kutang laleur fishing kami pitur sistem saku sarua versi padet. pilihan lightweight pangalusna kalawan kelimpahan gudang. Ngapung kutang fishing sadia dina zaitun. 65% poliéster / 35% katun poplin. bisa diumbah.
ukuran: S(34-36), M(38-40), L(42-44), XL(46-48), XXL(50-52), XXXL(54-56).
1 mini Nipper
3 Pamingpin SS Knotless 2 ngepak (ukuran 3,4,5)
1 Floatant ceurik Pack
1 Bolong Pamimpin Wallet
1 Indikator drift neunggeul sampurna
1 Kawat ari Zinger
1 M2 konci na beban Laleur Box
1 SS Tippet Bahan 40M Spool (ukuran 4,5,6)
2 Rising trout Pamilihan (ukuran 1,2)
1 tungsten putty
1 Mikro Scissor Forceps

Harita produk