imah » produk » footwear » sapatu hujan

Beku Anna karét Hujan Sapatu Pikeun Girls

gaya No. : FJR-K006

tampilan deukeut

Beku Anna karét Hujan Sapatu pikeun Girls
Pantun kids karét hujan boot
sapatu Anna ubber hujan dijieun tina karét alam, katun knitt pinding atawa 2mm neoprene pinding, 2-5 kelir percetakan katun pinding, Calender atawa dijieun Outsole, 100% tahan cai,
Desain custom pikeun pola luhur nyaeta wilujeng sumping
asam, lalawanan alkali, 100% tahan cai

émbaran paking

Meas / CTN 

75*66*41CM 

Pasang / CTN 

12 pasang 

beurat 

N.W.: 9KG G.W.: 12KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1600 prs 

40GP 

56 cbm 

3310 prs 

40HQ 

68 cbm 

4000 prs

SIZE

Harita produk