imah » produk » footwear » sapatu hujan

Katresna lucu karét Sapatu Hujan

gaya No. : FJ-D0013

tampilan deukeut

Katresna lucu karét Sapatu Hujan 
lucu sapatu karét hujan lingkungan-friendly
Karet luhur ngajaga anjeun tina kaayaan baseuh
Beunghar exquisite warna dina Desain ala
katresna lucu sapatu karét hujan pisan omfortable sarta kalenturan
kualitasna alus sarta hargana anu pikaresepeun
sapatu karét hujan mibanda pangaruh 3D
Cocog jeung taman outdoor sarta kids fun dina poé hujan
sapatu karét hujan mibanda 4mm Eva dipiceun insole
katresna lucu karét sapatu hujan sadia ukuran eur 25#-35#
sapatu hujan lucu karét 100% kapuasan dijamin

émbaran paking

Meas / CTN 

585*285*385MM 

Pasang / CTN 

8pasang 

beurat 

N.W.: 10.5KG G.W.: 12.5KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

3400 prs 

40GP 

56 cbm 

6900 prs 

40HQ 

68 cbm 

8400 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35 

Harita produk