imah » produk » footwear » sapatu hujan

Katresna Ungu Neoprene Sapatu Jeung karét nanganan

gaya No. : FJ-KN-0021

tampilan deukeut

100% tahan cai
karét leungeun-lumangsung awét leuwih opat cara manteng bootie jero
Diwangun ku 5mm waterproof insulasi Fujie Neoprene
Fujie Uap-wicking neoprene pinding tetep garing sareng nyaman
Non-nyirian jeung timer meresihan outsole karét
Kanyamanan dipeunteun tina sedeng pikeun -30°F
karét cecekelan,gampang ngaktipkeun sareng mareuman
Sadia dina ukuran 25#-35#
100% kapuasan dijamin

émbaran paking

Meas / CTN

70*44*33CM

Pasang / CTN 

6 pasang 

beurat 

N.W.: 8.5KG G.W.: 10KG

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1600 prs 

40GP 

56 cbm 

3200 prs 

40HQ 

68 cbm 

4000 prs

SIZE

URANG  

9.5 

10 

11 

11.5 

12 

13 

3.5 

Inggris  

8.5 

10 

10.5 

11 

12 

13 

2.5 

eur  

25 

26 

27 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35






Harita produk