imah » produk » footwear » sapatu hujan

Katresna haneut Aman waterproof Neoprene Sapatu

gaya No. : FJ-KN07

tampilan deukeut

Kids \ 'sapatu neoprene ti Fujie outdoor,keur budak \ 'unggal waktos outdoor nikmat tur aman!
insole haneut tetep kids \ 'foot haneut jeung nyaman;
5mm haneut neoprene fleece pinding;
100% waterproof dijamin ku neoprene karét luhur;
Unggal pasangan boga tape reflective némbongkeun care urang keur budak \ 'kaamanan.
Anti dieunakeun outsole karét pikeun tancep hadé;
Kabéh bahan anu certificated ramah-invironment;

émbaran paking

Meas / CTN

70*44*33CM

Pasang / CTN 

6 pasang 

beurat 

N.W.: 8.5KG G.W.: 10KG

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1600 prs 

40GP 

56 cbm 

3200 prs 

40HQ 

68 cbm 

4000 prs

SIZE

URANG 

9.5 

10 

11 

11.5 

12 

13 

3.5 

Inggris 

8.5 

10 

10.5 

11 

12 

13 

2.5 

eur 

25 

26 

27 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35





Harita produk