imah » produk » kémping » kemah

Quality tinggi kémping méwah kabin Kemah House 6-8 jalma

gaya No. :

tampilan deukeut

The zippered E! Kakuatan Port ngidinan Anjeun pikeun mawa hiji ari Daya listrik jero tenda.
Cocog webbing konéng dina tenda jeung ngapung sababaraha kalawan ring & pin assembly sangkan nyetél gancang.
Luhur-stash pocketing na dua Parahiangan gear tetep kabutuhan poko nutup di leungeun sarta gampang pikeun ngahontal.
Kemah \ 's ngadeg bébas tur shockcorded orat & Pigura baja Gampang nyetél. Klip ngamankeun awak tenda ka pigura.
Badai bodo kaluar guylines kantong Stow on laleur salila nyetél tur nyandak handap.
Removable divider curtain nyiptakeun dua kamar pikeun privasi, atawa gulungan deui pikeun hiji rohangan badag.
floor bak mandi wraps nepi sisi tenda, mayungan ngalawan splashing na cai nangtung.

émbaran paking

1 pc / karton
ukuran karton: 64*30*37CM

SIZE

ukuran: 13\ '* 10 \' * 7 \ '
Gantar: 9.5mm orat kutub

beurat: 34 lbs 2 oz




Harita produk