imah » produk » kémping » kemah

Kids kémping Teepee Play Kemah Produsén

gaya No. : FJK-01

tampilan deukeut

unggeuk ekslusif, dirancang ku kami
11" dasi ngamankeun bubuka hareup
Koordinasi cushion dijual misah atawa salaku set jeung teepee
assembly basajan
kelir leuwih sadia
100% awet, lawon katun kanvas
kutub awi padet
kutub panyambungna palastik
assembly sawawa diperlukeun
Pikeun pamakéan indoor wungkul
Garing bersih atanapi titik bersih ukur
3 sarta nepi

émbaran paking

ukuran karton:177.00*30.00*11.00cm
10 PCS / karton
G.W./N.W: 21/20 KG

SIZE

SIZE:120*120*135CM

Harita produk