imah » produk » footwear » sapatu hujan

Kids klasik Camo waterproof Winter Hujan boot

gaya No. : FJ-KN-002

tampilan deukeut

100% tahan cai , lightweight na luhur fléksibel ngajaga garing nya
karét outsole,,anti dieunakeun, Manteng-fit leg topline mengikat snugs tetep kahaneutan di na tiis kaluar
Kembang luhur ka ngahijikeun kana sakuliling, Timer meresihan outsole multi ribbed ngaronjatkeun traction
Cushioning Eva midsole, kanyamanan Range: -40° ka 40°F
Jéntré refleks Kasalametan
Cocog jeung outdoor
Nyaman jeung alus flexibilit
kualitasna alus sarta harga anu pikaresepeun
logos sarta desain klien urang téh wilujeng sumping

émbaran paking

Meas / CTN 

75*66*41CM

Pasang / CTN

12 pasang

beurat

N.W.: 9KG G.W.: 12KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

1600 prs

40GP

56 cbm

3310 prs

40HQ

68 cbm

4000 prs

SIZE

URANG  

9.5 

10 

11 

11.5 

12 

13 

3.5 

Inggris  

8.5 

10 

10.5 

11 

12 

13 

2.5 

eur  

25 

26 

27 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35




Harita produk