imah » produk » fishing » WADERS

Kids lucu Neoprene Laleur Waders Agronomi dada

gaya No. : FJ-NW008

tampilan deukeut

boot karét pinuh, tos rengse neoprene dijejeran, ku kembangan hébat, tur bisa dipaké kalawan kami tanpa kaos kaki
leungeun hareupeun saku warming
Ngawengku waders neoprene lucu dada sabuk ka cinch sabudeureun tulang rusuk pikeun kanyamanan sarta pikeun nyegah cai ti ngasupkeun.
Ngawengku tali dada hareup pikeun mastikeun Straps taktak cicing nepi.
deui tinggi nyegah cai ti ngasupkeun lamun aranjeunna linggih di aliran, jsb.
Kabéh seams jero nu pinuh taped pikeun hiji panghalang tambahan ngalawan leaks, jeung nyadiakeun kanyamanan tambahan sarta betah sia waders on.
Kids ngapung waders fishing dijieunna tina neoprene 4mm
Pinuh Straps taktak adjustable
Di handap ieu mangrupakeun paling kids DELUXE neoprene waders kami. Éta pisan gampang pikeun kids ditunda, malah ku diri, sarta kids ngarasa nyaman tur aman di antarana. Di handap ieu mangrupakeun jas pamungkas for ulin hujan, clamming, boating, pantai combing, diputerkeun dina leutak, ATVing, motocross, salju…..Anjeun ngaranan eta. Ngan menyemprot aranjeunna dipareuman jeung ngagantung aranjeunna nepi. Tos rengse bocor buktina jeung tangguh sakumaha kuku – ku jaminan sataun, tur sakitu hébat leungeun-kuring-downs.Sizes anu nurutkeun umur, ukuran conto 5 fits rata 5 taun.

émbaran paking

Meas / CTN

78*37.5*35CM

Pasang / CTN

5 potongan

beurat

N.W.: 5.7KG G.W.: 8KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

1400 PCS

40GP

56 cbm

2800 PCS

40HQ

68 cbm

3400 PCS

SIZE

Ukuran Wader

umur

Ukuran boot

Inseam

2T

2 YR

8

14”

3T

3 YR

10

16.5”

4/5

4/5 YR

12.5

21”

6/7

6/7 YR

2

23”

8/9

8/9 YR

4

25.5”

10/11

10/11 YR

6

28”

12

12 YR

8

30”

Harita produk