imah » produk » footwear » sapatu hujan

Kids bangkong Hujan boot

gaya No. :

tampilan deukeut

Kids bangkong Hujan boot

Kids bangkong boot warna hujan: hejo
Hujan boot bangkong 100% karet
diimpor
Kids bangkong boot hujan mibanda budi karét
Ukuran aci ngadeukeutan 8" ti Arch
karét waterproof
Uap absorbent katun pinding
insole removable

émbaran paking

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Pangiriman Diterangkeun Time (produksi) 

45 poé 

Pangiriman Diterangkeun Time (conto) 

7 poé 

Diménsi karton ékspor 

52*30*50cm 

Kuantitas per karton 

10 pasang / ctn (bisa dirobah dumasar kana sarat Anjeun) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

kuantitas pikeun 20 wadah 

4000 pasang 

Istilah pamayaran ditarima 

T / T, L / C,Western Unio

SIZE

gaya 

boot karét pikeun kids 

warna 

ngaropea warna 

luhur 

karet 

Outsole 

karet 

luhur 

20cm 

beurat 

0.5 kg 

Insole 

Eva jeung tékstil 

pak-pakan 

Polybag atawa warna kotak 

MOQ 

1000 pasang(OEM) 

waktos sampling 

3-7 poé 

Waktos pangiriman 

45 poé sanggeus confirming ordo 

istilah pamayaran 

TT / LC / Escrow 

rentang ukuran 

EU25-35 

Kuantitas pikeun 20ft wadahna 

5000 pasang( poli kantong)

 


Harita produk