imah » produk » footwear » sapatu hujan

Kids Star Wellington karét Sapatu Hujan

gaya No. : FJR-K014

tampilan deukeut

Sapatu Hujan Kids Star Wellington
Ngagem Kids sapatu hujan béntang meunang siap pikeun waktu nu sae kakeueum-jumping!
Béntang Wellington Hujan Sapatu jeung karét awét luhur.
Katun pinding jeung insole tekstil nyadiakeun sagala dinten kahaneutan sarta kanyamanan.
Tarik-on gaya dua handles pikeun gampang ngaktipkeun sareng mareuman.
Kids Wellington sapatu hujan mibanda outsole karét textured pikeun traction on surfaces baseuh.
Gaduh cecekelan pikeun gampang mawa na ngagantung sanggeus ngumbah.

émbaran paking

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Pangiriman Diterangkeun Time (produksi) 

45 poé 

Pangiriman Diterangkeun Time (conto) 

7 poé 

Diménsi karton ékspor 

52*30*50cm 

Kuantitas per karton 

10 pasang / ctn (bisa dirobah dumasar kana sarat Anjeun) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

kuantitas pikeun 20 wadah 

4000 pasang 

Istilah pamayaran ditarima 

T / T, LC

SIZE

gaya 

boot karét pikeun kids 

warna 

ngaropea warna 

luhur 

karet 

Outsole 

karet 

luhur 

20cm 

beurat 

0.5 kg 

Insole 

Eva jeung tékstil 

pak-pakan 

Polybag atawa warna kotak 

MOQ 

1000 pasang(OEM) 

waktos sampling 

3-7 poé 

Waktos pangiriman 

45 poé sanggeus confirming ordo 

istilah pamayaran 

TT / LC / Escrow 

rentang ukuran 

EU25-35 

Kuantitas pikeun 20ft wadahna 

5000 pasang( poli kantong) 

Harita produk