imah » produk » footwear » sapatu hujan

img_left_img
Kids waterproof 3D raray Dicitak cecekelan Sapatu Hujan karét

gaya No. :

tampilan deukeut

Kids waterproof design 3D Aksara Dicitak waterproof Mudah-Di cecekelan karét Hujan Sapatu. 

bahan Upper: 100% nantural karét

pinding: 100% kapas

Outsole: Anti dieunakeun karét kaluar budi

Insole: 3mm panyabutan Eva cushioned insole

Nanganan pikeun gampang ngaktipkeun sareng mareuman pikeun leungeun kids saeutik Anjeun.

Gampang outsole cleanable jeung karét waterproof .

Sadia dina ukuran kids .

logo ngaropéa katampa.

émbaran paking

baku polybag atawa warna kotak lajeng luar ukuran ékspor karton luar

Hiji karton tiasa pak sabudeureun 10 pasang

urang ogé nampa packing ngaropéa.

SIZE

Harita produk