imah » produk » footwear » sapatu hujan

Jangjang Kids karét Hujan boot

gaya No. : FJR-K009

tampilan deukeut

Pedaran Jangjang Kids karét Hujan boot
-Lingkungan ramah
Karet luhur ngajaga anjeun tina kaayaan baseuh
Beunghar exquisite warna dina Desain ala
Nyaman jeung fleksibilitas
kualitasna alus sarta hargana anu pikaresepeun
sapatu jangjang karét kalawan 4mm Eva dipiceun insole
kids jangjang karét hujan boot sadia ukuran eur 25#-35#
boot jangjang hujan 100% kapuasan dijamin
outsole karét textured pikeun traction on surfaces baseuh.

émbaran paking

Meas / CTN 

585*285*385MM 

Pasang / CTN 

8pasang 

beurat 

N.W.: 10.5KG G.W.: 12.5KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

3400 prs 

40GP 

56 cbm 

6900 prs 

40HQ 

68 cbm 

8400 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35 

Harita produk