imah » produk » footwear » sapatu hujan

Ladies klasik Wellies Neoprene Sapatu Hujan

gaya No. : FJ-WN011

tampilan deukeut

100% Ladies waterproof wellies sapatu neoprene
karét leungeun-lumangsung awét leuwih opat cara manteng bootie jero
wellies sapatu hujan geus diwangun kalayan 5mm waterproof insulasi Fujie Neoprene
Fujie Uap-wicking neoprene pinding tetep garing sareng nyaman
Non-nyirian jeung timer meresihan outsole karét
Kanyamanan dipeunteun tina sedeng pikeun -30°F
sapatu hujan Palasik nya sadia dina ukuran 5#--11#
Dual-dénsitas,contoured Eva insole
Gampang pull-on handles

émbaran paking

Meas / CTN

70*44*33CM

Pasang / CTN

6 pasang

beurat

N.W.: 8.5KG G.W.: 10KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

1600 prs

40GP

56 cbm

3200 prs

40HQ

68 cbm

4000 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

Inggris 

eur 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42 

Harita produk