imah » produk » footwear » sapatu hujan

Ladies Pantun elastis Desain ankle PVC Sapatu Hujan

gaya No. : FJ-HT021

tampilan deukeut

Témbongkeun kami Ladies ankle PVC sapatu. Ieu bakal fashion PVC sapatu hujan dina kahirupan anjeun
Ngahontal standar PVC luhur
Ngahontal standar PVC outsole
Eva removable kalawan insole tékstil
Desain elastis sapatu PVC
Kualitas luhur, fashionable ; Sreg.

émbaran paking
Meas / CTN
50*26*35CM
Pasang / CTN 5 pasang
beurat
N.W.: 6KG G.W.: 7.5KG
modél wadahna
volume wadahna Jumlah bisa dipak
20GP 28 cbm 3000 prs
40GP 56 cbm 6000 prs
40HQ 68 cbm 7300 prs
SIZE
URANG
5
6
7
8
9
10
11
Inggris
3
4
5
6
7
8
9
eur
36
37
38
39
40
41
42

Harita produk