imah » produk » footwear » sapatu hujan

img_left_img
Sapatu Ladies Pantun Neoprene karét

gaya No. : FJ-WN003

tampilan deukeut

100% tahan cai
karét leungeun-lumangsung awét leuwih opat cara manteng bootie jero
Diwangun ku 5mm waterproof insulasi Fujie Neoprene
pinding Neoprene tetep garing sareng nyaman
Non-nyirian jeung timer meresihan outsole karét
Kanyamanan dipeunteun tina sedeng pikeun -30°F
Sadia dina ukuran 5#-11#
100% kapuasan dijamin.

émbaran paking

Meas / CTN

70*44*33CM

Pasang / CTN

6 pasang

beurat

N.W.: 8.5KG G.W.: 10KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

1600 prs

40GP

56 cbm

3200 prs

40HQ

68 cbm

4000 prs

SIZE

URANG 

5 

6 

7 

8 

9 

10 

11 

Inggris 

3 

4 

5 

6 

7 

8 

9 

eur 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42 

Harita produk