imah » produk » footwear » sapatu hujan

Laides Camo karét Taman sapatu

gaya No. : FJ-WR011

tampilan deukeut

100% tahan cai
karét leungeun-lumangsung awét
konstruksi Seamless pikeun kanyamanan
DuraFresh bio-téhnologi ngaktifkeun tarung odors dihoyongkeun
Dual-dénsitas, contoured Eva insole
Internal shank baja lega pikeun panangtayungan sekop
100% kapuasan dijamin

émbaran paking

Meas / CTN 

52*40*35CM 

Pasang / CTN 

8 pasang 

beurat 

N.W.: 7.5KG G.W.: 9KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

3000 prs 

40GP 

56 cbm 

6300prs 

40HQ 

68 cbm 

7400 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

Inggris 

eur 

36 

37 

38 

38 

40 

41 

42 

Harita produk