imah » produk » footwear » sapatu hujan

Panganyarna Sapatu Hujan balita karét

gaya No. : FJ-KR003

tampilan deukeut

Balita Murah Hapus karét Hujan Sapatu Produsén
uppers karét waterproof mantuan tetep kaki Anjeun garing
Balita sapatu karét hujan mibanda linings katun pikeun kanyamanan
outsoles karét nyadiakeun traction
Jelas sapatu karét hujan mibanda 3 mm Eva insoles tawaran cushioning
Tarik-up handles pikeun maké panggampangna tur ngagantung dina sanggeus ngumbah
sapatu Hujan produsén tiasa ngadamel sagala print warna

émbaran paking

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Pangiriman Diterangkeun Time (produksi) 

45 poé 

Pangiriman Diterangkeun Time (conto) 

7 poé 

Diménsi karton ékspor 

52*30*50cm 

Kuantitas per karton 

10 pasang / ctn (bisa dirobah dumasar kana sarat Anjeun) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

kuantitas pikeun 20 wadah 

4000 pasang 

Istilah pamayaran ditarima 

T / T, L / C,Western Unio 

SIZE

 

Harita produk