imah » produk » footwear » sapatu hujan

Lalaki \ 's Anti dieunakeun waterproof Neoprene karét sapatu

gaya No. : FJ-MN021

tampilan deukeut

Wincik sapatu karét neoprene

Anti dieunakeun karét sapatu kalayan 5mm neoprene pinding tetep kaki anjeun haneut jeung nyaman
tulangan Achilles tambahan pikeun panangtayungan ditambahkeun.
Tajongan pasisian keur ngaleupaskeun gampang
Lega base cut keuneung pikeun stabilitas.
Inten textured toe sarta tulangan keuneung resists scuffs na goresan.
luhur pinuh ka toe neoprene jeung karét alam.
Agrésif Soles traction athletic keur meuli hadé di lingkung leueur.
Anti dieunakeun outsole olahraga
Eva Mid budi.
Awet, Manten absorbent, Minyak tahan jeung lightweight.

émbaran paking

Meas / CTN

50*26*35CM

Pasang / CTN 

5 pasang 

beurat 

N.W.: 6KG G.W.: 7.5KG

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

3000 prs 

40GP 

56 cbm 

6000 prs 

40HQ 

68 cbm 

7300 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

14 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47




Harita produk