imah » produk » footwear » GAWE & kasalametan & sapatu militér

Beige Gurun Tentara Sapatu lalaki \ 's

gaya No. : FJ-MB005

tampilan deukeut

Kulit jeung lawon gurun sapatu tentara
Karét budi sapatu tentara beige
Polandia-bisa kulit jeung hawa kacida breathable bolong luhur.
Breathable Uap wicking pinding.
ngeunakeun, outsole karét tahan minyak-akherat sapatu tentara.
Removable kinerja tinggi shock-absorbent sisipan cushion pikeun sakabéh kanyamanan dinten.
kerah Padded sarta basa pikeun kanyamanan tambahan
lightweight, shock-nyerep midsole dijieun.
konstruksi cemented athletic
YKK tugas beurat samping seleting kalawan panutupanana pikeun gancang sareng mareuman.
shank komposit pikeun stabilitas jeung rojongan
jaminan produsén Sataun. Sadia dina sababaraha kelir

émbaran paking

Meas / CTN

62*60*33.5CM

Pasang / CTN

10 pasang

beurat

N.W.: 13KG G.W.: 15KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

2200 prs

40GP

56 cbm

4400 prs

40HQ

68 cbm

5400 prs

 

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

14 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

 

Harita produk