imah » produk » footwear » GAWE & kasalametan & sapatu militér

img_left_img
Hideung asli Kulit merangan Sapatu Militér taktis lalaki \ 's

gaya No. : FJ-MB003

tampilan deukeut

kulit gandum lengkep sareng Oxford luhur
minyak agrésif- sarta dieunakeun-tahan outsole karét tetep anjeun hiji warga orientasi tegak
Uap-wicking bolong pinding ngajaga kaki garing sareng nyaman
Removable insole nilon-dijejeran pikeun kanyamanan ditingkatkeun
Diwangun-di keuneung penstabil nambihan rojongan jeung stabilitas, nulungan tarung kacapean sarta tetep anjeun dina toes Anjeun

émbaran paking

Meas / CTN

62*60*33.5CM

Pasang / CTN

10 pasang

beurat

N.W.: 13KG G.W.: 15KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

2200 prs

40GP

56 cbm

4400 prs

40HQ

68 cbm

5400 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

14 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Harita produk