imah » produk » footwear » sapatu hujan

Lalaki \ 's Hideung Wellington Neoprene Thinsulate Sapatu Hujan

gaya No. : FJ-MN003

tampilan deukeut

Sapatu Hujan akherat Hideung Wellington Neoprene Thinsulate
100% waterproof of neoprene sapatu hujan
karét leungeun-lumangsung awét leuwih opat cara manteng jero thinsulate sapatu hujan
Diwangun ku 5mm waterproof insulasi Fujie Neoprene
Fujie Uap-wicking neoprene pinding tetep garing sareng nyaman
Non-nyirian jeung timer meresihan outsole karét
Akherat sapatu neoprene ieu kanyamanan dipeunteun tina sedeng pikeun -30°F
Sadia dina ukuran 7#--14#
pamakéan: pertanian, bécék,outdoor,kebon ...

émbaran paking

Meas / CTN 

50*42*55CM 

Pasang / CTN 

5 pasang 

beurat 

N.W.: 11KG G.W.: 13KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah canbe dipak 

20GP 

28 cbm 

1200 prs 

40GP 

56 cbm 

2400 prs 

40HQ 

68 cbm 

2900 prs 

SIZE
URANG 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
Inggris 
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
eur 
40 
41 
42 
43 
44 
45 
46 
47

Harita produk