imah » produk » fishing » sapatu mioga

Lalaki \ 's Blue Walungan mioga boot

gaya No. : FJ-WB003

tampilan deukeut

Wincik walungan biru sapatu mioga
Dirasakeun budi keur ngaronjat traction
Lightweight Eva sapatu midsole mioga keur lalaki
Diwangun dina panungtungan lega
kulit sintétis tur konstruksi Oxford
Speed ​​laced luhur keur rusuh sareng mareuman
basa Padded na kerah
Premium toe awét sarta kotak keuneung
Narik kana tali keuneung

émbaran paking
Meas / CTN
44*39*37CM
Pasang / CTN 3 pasang
beurat
N.W.: 4KG G.W.: 6KG
modél wadahna
volume wadahna Jumlah bisa dipak
20GP 28 cbm 1400 prs
40GP 56 cbm 2800 prs
40HQ 68 cbm 3400 prs
SIZE
URANG 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
Inggris 
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
eur 
40 
41 
42 
43 
44 
45 
46 
47

Harita produk