imah » produk » footwear » GAWE & kasalametan & sapatu militér

Breathable merangan boot Militér lalaki \ 's

gaya No. : FJ-MB002

tampilan deukeut

Breathable merangan boot militér jeung kulit asli jeung lawon.

Baja Shank pikeun Protection tambahan.

panel bolong Aero pikeun Breathability na Uap.

kerah Padded sarta basa pikeun rojongan hadé tur comfortability.

laces babak awét pikeun gampang dasi.

lightweight.

Padded  3mm Eva insole

Terus suku garing kalayan liang vented di instep ka rojong dina ventilasi jeung drainase of Uap.

uppers Unlined pikeun breathability tiis kalawan unggal hambalan Anjeun.

outsoles karét pikeun awét cleat traction. 

émbaran paking

Meas / CTN

62*60*33.5CM

Pasang / CTN

10 pasang

beurat

N.W.: 13KG G.W.: 15KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

2200 prs

40GP

56 cbm

4400 prs

40HQ

68 cbm

5400 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

14 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Harita produk