imah » produk » fishing » WADERS

Lalaki \ 's Camo Breathable Agronomi Insulated Bootfoot dada Waders

gaya No. : FJ-NW1712

tampilan deukeut

Multi iklim Camo Breathable Insulated Bootfoot dada Wader kalawan sistem liner seleting-removable pikeun versatility lengkep jeung kanyamanan adaptif dina sakabéh kondisi cuaca.
FITUR
• Zippered, removable 220-gram liner insulated
• Zippered flip-kaluar saku dada kaamanan
• Zippered saku gudang hareup
• Gancang-aksés 10 cacah wadah cangkang
• suspenders elastis adjustable kalawan gancang-release buckles jeung D-cingcin
• 4-ply poliéster luhur
• Adjustable mioga sabuk kalawan tumerapna ngaitkeun
• Beurat-tugas, abrasion-tahan nilon di Shin nu, wewengkon dengkul na korsi
1,600-gram boot Thinsulate kalawan outsole cleaned  pikeun wewengkon jero tur bécék. sapatu ieu bakal tetep kaki anjeun haneut tur garing!

émbaran paking
Meas / CTN
56.5*38.5*49.5CM
Pasang / CTN 3 pasang
beurat
N.W.: 11KG G.W.: 15.5KG
modél wadahna
volume wadahna Jumlah bisa dipak
20GP 28 cbm 840 prs
40GP 56 cbm 1680 prs
40HQ 68 cbm 2040 prs
SIZE

URANG

7

8

9

10

11

12

13

14

Inggris

6

7

8

9

10

11

12

13

eur

40

41

42

43

44

45

46

47

dada

42"

44"

44"

47"

49"

49"

51"

51"

Inseam

30.5"

32.5"

32.5"

34.5"

35.5"

35.5"

37.5"

37.5"

Harita produk