imah » produk » footwear » sapatu hujan

Sapatu Buru akherat Camo Neoprene

gaya No. : FJN-1113

tampilan deukeut

  • 6MM neoprene karét luhur
  • Awét sarta non-dieunakeun dijieun outsole karét.
  • 3mm removeable Eva insole
  • 100% tahan cai
  • logos klien urang nu tampi
  • Nyaman keur poé hujan atawa guha expediton jsb.
  • Haneut neoprene pinding bakal tetep kaki anjeun haneut dina cuaca tiis.
émbaran paking
Meas / CTNS 67*52*37CM        
Pasang / CTNS 5 pasang          
beurat N.W.: 10 KGS    G.W.: 13KGS      
modél wadahna wadahna voluem   Jumlah bisa dipak
20GP 25CBM     970  pasang    
40GP 55CBM     2133 pasang    
40HQ 65CBM     2522 pasang    
             
SIZE
Uni Éropa 40# 41# 42# 43# 44# 45# 46# 47#
Inggris 6# 7# 8# 9# 10# 11# 12# 13#
URANG 7# 8# 9# 10# 11# 12# 13# 14#
Harita produk