imah » produk » footwear » sapatu hujan

Lalaki \ 's Camo Wellington Neoprene Buru Hujan Sapatu

gaya No. : FJ-MN010

tampilan deukeut

Sapatu akherat Camo Wellington Neoprene Buru Hujan
100% waterproof of camo sapatu neoprene
karét leungeun-lumangsung awét leuwih opat cara sapatu manteng moro batin hujan
Diwangun ku 5mm waterproof insulasi Fujie Neoprene
Fujie Uap-wicking neoprene pinding tetep garing sareng nyaman
Non-nyirian,anti dieunakeun na timer beberesih karét outsole
sapatu moro waterproof ieu kanyamanan dipeunteun tina sedeng pikeun -30°F
Sadia dina ukuran 7#--14#
pamakéan: pertanian, bécék,outdoor,kebon,fishing,moro ...

émbaran paking

Meas / CTN 

50*42*55CM 

Pasang / CTN 

5 pasang 

beurat 

N.W.: 11KG G.W.: 13KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah canbe dipak 

20GP 

28 cbm 

1200 prs 

40GP 

56 cbm 

2400 prs 

40HQ 

68 cbm 

2900 prs

SIZE
URANG
7
8
9
10
11
12
13
14
Inggris
6
7
8
9
10
11
12
13
eur
40
41
42
43
44
45
46
47

Harita produk