imah » produk » footwear » sapatu hujan

Lalaki \ 's Satengah Neoprene Barnyard Sapatu

gaya No. : FJ-MN005

tampilan deukeut

Wincik Akherat Satengah Neoprene Barnyard Sapatu
100% waterproof tina sapatu neoprene akherat
karét leungeun-lumangsung awét leuwih opat cara sapatu manteng jero neoprene barnyard
Diwangun ku 5mm waterproof insulasi Fujie Neoprene
Fujie Uap-wicking neoprene pinding tetep garing sareng nyaman
Non-nyirian,anti dieunakeun na timer beberesih karét outsole
sapatu satengah neoprene ieu kanyamanan dipeunteun tina sedeng pikeun -30°F
Sadia dina ukuran 7#--14#
pamakéan: pertanian, bécék,outdoor,kebon ...

émbaran paking

Meas / CTN 

50*42*55CM 

Pasang / CTN 

5 pasang 

beurat 

N.W.: 11KG G.W.: 13KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah canbe dipak 

20GP 

28 cbm 

1200 prs 

40GP 

56 cbm 

2400 prs 

40HQ 

68 cbm 

2900 prs 

SIZE
URANG 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
Inggris 
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
eur 
40 
41 
42 
43 
44 
45 
46 
47 

Harita produk