imah » produk » footwear » sapatu salju

img_left_img
Lalaki \ 's renda Up Anti dieunakeun Winter Salju Sapatu

gaya No. : FJ-EGD-01

tampilan deukeut

Akherat renda Up Anti dieunakeun Winter Sapatu
 luhur:Kulit Asli
pinding: bolu linner removeable
kaluar budi: TPR anti dieunakeun outsole
 speed tinggi Sistim renda sapatu
 desain fashionable

kerah padded na basa

Tiasa ngadamel anjeun nyaman di -40 Darajat celcius tempreture.

émbaran paking

kuantitas: 6 PRS / karton ( kotak warna packing )
G.W: 10.5 KGS
N.W: 9 KGS
ukuran: 69cm (L) * 41cm (W) * 38cm (H)
20GP: 1,580PRS
40GP: 3,170PRS
40HQ: 3,850PRS

SIZE

URANG 

6

7

10 

11 

12 

13 

Inggris 

4

5

10 

11 

12 

eur 

36 

37

38

39 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

Harita produk