imah » produk » footwear » sapatu hujan

Lalaki \ 's Industri Pertambangan Marshland karét Sapatu Hujan

gaya No. :

tampilan deukeut

Sapatu Marshland karét

Pakem luhur jeung High karét,beurat lampu outsole karét
patch deui Reflective
boot luhur aci
Beunghar warna na exquisite dina Desain ala
mens karét hujan sapatu téh cocog pikeun ngolah, outdoor sarta Industri,pertambangan
kalenturan nyaman jeung alus
Fitur: logos pertambangan industri karet bootsClient sarta desain anu wilujeng sumping


émbaran paking

Meas / CTN 

52*41*37CM 

Pasang / CTN 

3 pasang 

beurat 

N.W.: 6KG G.W.: 9KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1050 prs 

40GP 

56 cbm 

2100 prs 

40HQ 

68 cbm 

2500 prs

SIZE
URANG
5
6
7
8
7
8
9
10
11
12
13
Inggris
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
eur
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46



Harita produk