imah » produk » fishing » WADERS

Lalaki \ 's Neoprene Camo Waders Agronomi dada

gaya No. : FJ-NW001

tampilan deukeut

Wincik waders dada akherat
Camo neoprene dada waders kalawan 600G Thinsulate insulated sapatu karét
Leuwih leungeun ukuran warmer na saku gudang
suspenders web adjustable kalawan hareup D-ring
Akherat waders dada dijieun tina 4.5mm konstruksi Neoprene
cap toe semi-teuas kalayan rojongan baja Arch
Desain Balik tinggi
hampang dengkul bertulang
Web cangkéng sabuk kaasup

émbaran paking
Meas / CTN
56.5*38.5*49.5CM
Pasang / CTN 3 pasang
beurat
N.W.: 11KG G.W.: 15.5KG
modél wadahna
volume wadahna Jumlah bisa dipak
20GP 28 cbm 840 prs
40GP 56 cbm 1680 prs
40HQ 68 cbm 2040 prs
SIZE

URANG

7

8

9

10

11

12

13

14

Inggris

6

7

8

9

10

11

12

13

eur

40

41

42

43

44

45

46

47

dada

42"

44"

44"

47"

49"

49"

51"

51"

Inseam

30.5"

32.5"

32.5"

34.5"

35.5"

35.5"

37.5"

37.5"

Harita produk