imah » produk » footwear » sapatu hujan

Lalaki \ 's Neoprene Sapatu waterproof kokotor

gaya No. : FJ-MN014

tampilan deukeut

neoprene sapatu kokotor kalayan neoprene 6mm luhur tetep kaki anjeun haneut jeung nyaman
tulangan Achilles tambahan pikeun panangtayungan ditambahkeun.
Tajongan pasisian keur ngaleupaskeun gampang
Lega base cut keuneung pikeun stabilitas.
Inten textured toe sarta tulangan keuneung resists scuffs na goresan.
luhur pinuh ka toe neoprene.
Agrésif Soles traction athletic keur meuli hadé di lingkung leueur.
Tahan cai 3/4 panjang 16" mens sapatu kokotor.
Anti dieunakeun outsole olahraga
Eva Mid budi.
Waterproof sapatu kokotor mangrupa awét, Manten absorbent, Minyak tahan jeung lightweight.

émbaran paking

Meas / CTN 

50*42*55CM 

Pasang / CTN 

5 pasang 

beurat 

N.W.: 11KG G.W.: 13KG 

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah canbe dipak 

20GP 

28 cbm 

1200 prs 

40GP 

56 cbm 

2400 prs 

40HQ 

68 cbm 

2900 prs

SIZE

URANG 

10 

11 

12 

13 

14 

Inggris 

10 

11 

12 

13 

eur 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Harita produk