imah » produk » footwear » sapatu salju

Lalaki \ 's Oxford Camo Buru Winter Sapatu

gaya No. : FJ-51005

tampilan deukeut

Sapatu akherat Oxford Camo Buru Winter
Moro sapatu usum luhur:camo Oxford
sapatu Camo usum kalawan bolu linner removeable
Oxford salju sapatu kalayan TPR anti dieunakeun outsole

Tiasa ngadamel haneut suku anjeun dina -40 gelar tempreture.
Oxford moro salju sapatu kalayan kecepatan luhur sistem renda sapatu
desain fashionable

émbaran paking

kuantitas: 6 PRS / karton ( kotak warna packing )
G.W: 10.5 KGS
N.W: 9 KGS
ukuran: 69cm (L) * 41cm (W) * 38cm (H)
20GP: 1,580PRS
40GP: 3,170PRS
40HQ: 3,850PRS

SIZE

URANG 

6

7

10 

11 

12 

13 

Inggris 

4

5

10 

11 

12 

eur 

36 

37

38

39 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

Harita produk