imah » produk » fishing » WADERS

Lalaki \ 's PVC Waders Agronomi dada

gaya No. : FJ-PW001

tampilan deukeut

Siap dianggo iraha kudu timbul, nu PVC dada Waders keur Lalaki nyadiakeun gampang ka dieunakeun dina, perlindungan waterproof pikeun tani, worksite, atawa situasi pabalatak. waders PVC fishing ieu fitur seams panas dilas disegel pikeun 100% perlindungan waterproof. Dina suku anjeun, bisa dipindahkeun 6 mm Eva insoles nyadiakeun cushioning tambahan dina unggal hambalan, sedengkeun outsoles PVC lightweight nyadiakeun yakin footing jeung stabilitas dina kondisi leueur. linings PVC lemes. toes bertulang.

Awet, 100% waterproof waders dada PVC pikeun digawé, lemah keur pertanian, atawa situasi pabalatak
Awét sarta fléksibel konstruksi PVC kalawan seams disegel panas dilas
lightweight 70 denier nilon luhur kalawan 35 mm PVC cangkang
Lemes PVC pinding
bisa dipindahkeun 6 mm Eva insoles pikeun cushioning nyaman
waders fishing PVC kalawan outsoles Lightweight PVC
toes bertulang pikeun panangtayungan tambahan
Gede pikeun landscapers, crews konstruksi, tim survéy, sarta beuki

émbaran paking

Meas / CTN

45*44*34CM

Pasang / CTN 

3 pasang 

beurat 

N.W.: 5.7KG G.W.: 8KG

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1250 prs 

40GP 

56 cbm 

2500 prs 

40HQ 

68 cbm 

3000 prs

SIZE

Harita produk