imah » produk » footwear » sapatu salju

img_left_img
Lalaki \ 's Suede Kulit usum sapatu Pac

gaya No. : FJ-72050

tampilan deukeut

Pedaran Akherat Suede sapatu Kulit Pac
nu ngeunaan jeung susunan
Lalaki sapatu Pac luhur:Lemes suede waterproof
bebek karét gaya sculpted satengah handap
Dieunakeun dina jangkungna ankle waterproof insulated kasual cuaca tiis design boot
accents Stitching
Kelim disegel waterproof handap
Sculpted textured mudguard jéntré
stripes tékstur bebek gaya sculpted on toe
Tripel stitched kelim jéntré
Suede panels overlay hareup jeung keuneung belang
Halus logo S embossed di sisi aci
Suede sapatu Pac kulit kalayan kerah padded
Keuneung tarikan on loop
7 1/2 jangkungna aci inci
4 1/4 inci lébar luhur
Lemes lawon boot pinding
Insulated kalawan 200g Thinsulate® penyekatan

Bisa nyieun suku anjeun haneut jeung nyaman di -40 darajat celcius tempreture.
Cushioned removable kanyamanan insole
sapatu kulit Pac kalawan nyerep midsole shock
Baja shank pikeun ditambahkeun durability jeung stabilitas
Fléksibel karét traction tinggi sagala rupa bumi outsole

émbaran paking

kuantitas: 6 PRS / karton ( kotak warna packing )
G.W: 10.5 KGS
N.W: 9 KGS
ukuran: 69cm (L) * 41cm (W) * 38cm (H)
20GP: 1,580PRS
40GP: 3,170PRS
40HQ: 3,850PRS

SIZE

URANG 

6

7

10 

11 

12 

13 

Inggris 

4

5

10 

11 

12 

eur 

36 

37

38

39 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

Harita produk